Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag


Selv om optimismen har været stor til det sidste, så kaster holdejer Søren Svenningsen nu håndklædet i ringen i erkendelse af, at det ikke er realistisk at finde en ny hovedsponsor, som kan tage over fra årsskiftet. Vi har allerede brugt alt for meget tid og grundlaget for at videreføre holdet, som vi kender det, er stille og roligt smuldret, og nu føler jeg ikke længere, at jeg kan holde vores tilbageværende ryttere, medarbejdere, sponsorer og øvrige samarbejdspartere hen mere. De har alle sammen været forstående og tålmodige og ikke mindst utroligt loyale, og de fortjener at få en afklaring nu, udtaler Søren Svenningsen.

Mit hjerte bløder, og jeg er utrolig ked af det, siger Søren Svenningsen, men tilføjer, at eneste trøst er, at jeg ved, at vi har vendt enhver sten, og jeg kan derfor ikke gøre mere. I de mere end 2 måneder, hvor processen har stået på, har jeg talt med 100 potentielle sponsorer, og ført seriøse forhandlinger med en håndfuld, og så sent som i weekenden var jeg sikker på, at aftalen var på plads, men den sidste underskrift udeblev og det har drænet den sidste optimisme.

Folkeaktier ikke nok
Jeg har lært meget af denne proces, og ikke mindst forsøget med at sætte cykelholdet på folkeaktier har været en særdeles positiv oplevelse, og alle de positive reaktioner vi har fået, har bekræftet, at vi må have gjort noget godt, og det er vi stolte af. Det er derfor ekstra ærgerligt, at folkeaktierne ikke alene kunne sikre cykelholdets overlevelse.

Sidste opgave
Arbejdet er dog ikke helt slut. Vi føler et stort ansvar overfor vores fantastiske ryttere og sidste opgave er at forsøge at hjælpe dem med at komme videre i deres karriere og finde et cykelhold de kan køre på næste år, slutter sportsdirektør Tom Breschel.

Spørgsmål kan rettes til holdejer Søren Svenningsen på sds@phcycling.dk eller 31233090.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677