Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Velkommen til 2009 og velkommen til det nye Team Capinordic. Vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år. Kodeordet er "nyt"; nye ryttere, nyt design, ny sæson og nye forventninger. Sammen er vi klar til at skrive et nyt kapitel i dansk og international cykelsports historie. Følge op på og løfte de flotte resultater fra 2008.

De første cykelløb køres først i midten af februar. Indtil da gøres de sidste ting klar. Et skib fuld at nyt tøj vil ankomme. Ligesom nye cykler skal klargøres og justeres til de enkelte ryttere. Biler skal klargøres og monteres med det nye Team Capinordic look. Og der arbejdes kontinuerligt på optagelse i flere løb igennem sæsonen. Vi får travlt i januar til pistolskuddet sætter det første løb i gang som tegn på den endelige forløsning.

I starten af januar er der træningssamling i Køge, hvor der bliver lejlighed til at se rytterne samlet for første gang. Herunder at opbygge billedmateriale til hjemmesider og produktion af holdkort og fankort.

I midten af februar er der officiel præsentation af Team Capinordic i Hellerup. Presse og nyheds-medier vil være kørt i stilling for at vise at Team Capinordic er et hold man kan regne med og som vil nå nye højder i dansk cykelsport.

Med de ord ønskes alle et Godt Nytår


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677