Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Når Team Saxo Bank starter deres træningslejr på Mallorca i den kommende uge, så er der hele fire Team Capinordic ryttere med. Bjarne Riis har ønsket at få Jonas Aaen, Niki Østergaard, Rasmus Guldhammer og holdets nye svensker, Andreas Lindén, med til den spanske ø, og det ønske har holdet med glæde efterkommet.

"Vi vil gerne være med til at udvikle vores ryttere, så de senere i karrieren kan få muligheden for at komme på de største hold. Så når de får muligheden for at komme med Team Saxo Bank på træningslejr, så passer det rigtig godt ind i vores filosofi. Rytterne får lov til at vise verdens bedste cykelhold, hvad de kan, og derudover får de perfekte træningsforhold i en periode, hvor der både i Sverige og i Danmark ikke er optimale forhold," siger sportsdirektør Tom Breschel.

Også rytterne ser frem til træningslejren. "Det bliver en stor oplevelse, så jeg ser selvfølgelig meget frem til det," siger Jonas Aaen, mens Andreas Lindén tilføjer. "Dette er en stor chance for mig. Jeg ved godt, at jeg endnu ikke har niveauet til at køre på holdet, men det er godt for mig, at se hvordan et sådan stort hold fungerer."

En femte Team Capinordic rytter, Kristoffer G. Nielsen, skulle også have været med på træningslejren, men han har grundet sygdom måttet melde afbud.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677