Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Fra den 29. januar til 3. februar køres der 6-dagesløb i Ballerup Super Arena. Daniel Kreutzfeldt, Jens-Erik Madsen og Jacob Moe stiller til start for Team Capinordic. Jacob Moe kører i sin karrieres absolutte efterår, men kører som en årsunge. Daniel kører sammen med tyskeren Christian Grasmann og Jens-Erik med sweitzeren Alexander Aeschbach mens Jacob kører med australieren Luke Roberts. Læs i det følgende om rytternes indsatser på premiereaftenen.

Veteranen slog til igen

Ikke siden DM i oktober måned har Jacob Moe kørt konkurrence cykling. Derfor var det også meget imponerende hvad den kommende Team Capinordic sportsdirektør torsdag aften udførte sammen med sin australske makker Luke Roberts. Efter en flot sejr i den afsluttende 30 minutter lange jagt, kunne Moe kigge op på resultatlisten og se sit navn ud for en sjetteplads to omgange efter de fire toppar og en omgang efter belgierne Tim Mertens og Kenny de Ketele.

"Det er simpelthen gået over alt forventning. Jeg har virkelig frygtet denne første dag, da jeg ikke har kørt løb siden DM. Men efter den første jagt, hvor vi kørte ind på en sjetteplads, snakkede jeg med Luke Roberts om, at vi skulle køre efter sejren i den sidste jagt. Og via lidt held og teknisk snilde sad vi til sidst i en situation, hvor vi skulle køre med om sejren. Jeg fik heldigvis Kreutzfeldts hjul med lidt over en omgang til mål, så jeg kunne komme skydende forbi ham i opløbssvinget og tage sejren Det er sku noget som både Roberts og jeg kan bruge til rigtig meget inden de kommende fem dage," sagde en lykkelig Jacob Moe efter den sidste jagt.

Flot debut af Daniel Kreutzfeldt

Det var en meget nervøs Daniel Kreutzfeldt som torsdag klokken 20 startede sit første professionelle 6-dagesløb sammen med tyskeren Christian Grasmann. Fire timer senere kunne han dog evaluere over en meget flot indsats, som blandt andet talte en derny-pace sejr, en andenplads i den anden jagt og en samlet syvendeplads to omgange efter de fire toppar.

"Det var en rigtig hård dag som jeg har været meget nervøs for. Jeg er dog rigtig tilfreds, og ved nu hvad der venter mig de kommende fem dage. I den sidste spurt vidste jeg, at Moe ville komme stærkt, men jeg gav alt, hvad jeg havde og desværre var det ikke nok. Vi fik dog taget en omgang på belgierne, så vi nu kun er en omgang efter dem, så det må vi prøve at udnytte de kommende dage. Jeg er dog bare så glad for denne start, det kunne simpelthen ikke have været bedre. At ligge på en syvendeplads ser sku bare rigtig godt ud," forklarede Daniel Kreutzfeldt efter den afsluttende jagt.

Jens-Erik Madsen og Leon van Bon neutraliseret

På forhånd var forhåbningerne store til den olympiske sølvvinder Jens-Erik Madsen inden starten på løbet. Sammen med Alexander Aeschbach ville parret prøve at gå efter en top fem placering, men det blev allerede ødelagt natten mellem onsdag og torsdag, hvor Madsen blev ramt at sygdom.

Torsdag aften forsøgte Jens-Erik Madsen dog alligevel at køre, men måtte efter den 60 minutter lange Gittermands åbningsjagt indse, at kræfterne ikke helt rakte og sammen med Alexander Aeschbach sluttede han på en 13. plads hele fire omgange efter de fire toppar.

Kort derefter besluttede løbslægen at neutralisere en feberramt Jens-Erik Madsen resten af aften. Så efter en god nats søvn, kan vi så forhåbentligt igen i dag se en Madsen tilbage på banen, klar til at køre efter et avancement i klassementet.

Også Marc Hesters makker Leon van Bon måtte neutraliseres inden torsdagens sidste jagt. Den tidligere etapevinder i Tour de France kæmpede sig igennem den første jagt og de efterfølgende discipliner, men inden den sidste jagt måtte også han give fortabt. Forhåbentligt er også hollænderen tilbage på banen igen til fredagens jagter.

I torsdagens sidste jagt kørte Marc Hester og Alexander Aeschbach sammen og de ligger lige nu på en ottendeplads sammen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677