Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
For nogle måneder siden, da Jacob Moe stoppede sin cykelkarriere, ringede 6-dagesløbets sportschef, Henrik Elmgreen, til ham og spurgte, om det ikke var en god idé, at han i stedet for afsluttede sin flotte karriere med det københavnske 6-dagesløb. Dette accepterede Moe efter et par dages betænkningstid, og det har han absolut ikke fortrudt, efter at han indtog en samlet sjetteplads i løbet.

"Det har været helt perfekt at få denne afslutning med. Det er gået virkelig godt, også bedre end jeg havde forventet, så jeg kan med tilfredshed sige farvel til denne herlige sport med et smil på læben," sagde en meget glad Jacob Moe og Team Capinordic er også glade. Det var teamets før-ste optræden i et løb og Jacobs indsats var med til at give en fin eksponering på blandt andet TV2 Sport.

Til perspektivering af Jacobs indsats citerer vi Henrik Elmgreen fra hans opsummerende artikel efter løbets afslutning. "Jacob Moes indsats var intet mindre end gigantisk. Hvordan han i den svenske ødemark får motiveret sig selv til at træne så jernhårdt, at han kan møde op i en kondi-tion og en styrke, så han momentvis kunne køre lige op med de allerbedste, er tæt på det ufor-ståelige." Ingen tvivl om at Jacob stopper på toppen. Han vil i fremtiden arbejde som repræsen-tant for et større cykeltøjsmærke og endvidere arbejde for Team Capinordic som sportsdirektør.

De to andre Team Capinordic ryttere der deltog i de 6 dage, Daniel Kreutzfeldt og Jens Erik Madsen, viste også fine præstationer ved løbet med placeringer som henholdsvis 7 og 9. Desværre missede Jens Erik de to første dage på grund af sygdom og det kunne ikke undgå at præge hans indsats. Daniel udtrykte tilfredshed og glæde efter løbet. Det var tydeligt at Daniel og hans makker Christian Grasmann, havde udset sig Moe og Roberts, som dem de skulle køre på niveau med, og 7. pladsen umiddelbart efter Moe og Roberts bekræfter da også dette. Stærkt kørt af Daniel og makker.

Som bekendt vandtes løbet af Michael Mørkøv og Alex Rasmussen. Mørkøv er endnu et succe-rigt produkt af Team Capinordics talentudviklingsfabrik. Med ryttere som Daniel Kreutzfeldt, Jens Erik Madsen og Casper Jørgensen er der en fin pipeline til fortsat at præge dansk banesport i fremtiden. Første eksempel på dette kan man overvære i Ballerup Super Arena den 13 - 15 februar, hvor der køres World Cup - med Kreutzfeldt og Madsen som deltagere.

Se billeder fra 6-dagesløbet her.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677