Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic kan se tilbage på en 2008 sæson, hvor det blev til hele 203 top 10 placeringer og hele 23 sejre på landevejen. Holdet sluttede på UCIs rangliste som nummer 25, hvilket var et avancement i forhold til 2007 på hele 15 placeringer og holdet var dermed det højest rangerende danske hold på listen. Derudover sluttede holdet af med at være den helt store magtfaktor ved Bane DM og var via Michael Mørkøv og Casper Jørgensen repræsenteret ved OL, hvor begge var med til at køre en sølvmedalje hjem til Danmark.

Holdet sendte sidste efterår to ryttere videre til ProTouren. Michael Mørkøv kom til Team Saxo bank, mens Brian Vandborg skiftede til Liquigas. Nye ryttere er dog kommet til og det er det stærkeste og bredeste hold nogensinde i holdets historie, som i dag blev præsenteret på Club Royal, Brasserie-Tuborg Havn.

I januar måned havde holdet hele fire ryttere, Andreas Lindén, Jonas Aaen, Niki Østergaard og Rasmus Guldhammer med på Team Saxo Banks træningslejr, hvor de alle fire gjorde en flot figur. Også Kristoffer G. Nielsen skulle have været med, men han blev desværre ramt af sygdom. Men det understreger, at der er interesse for holdets ryttere fra det absolut højeste niveau i international cykelsport. Derfor ser sportsdirektør Tom Breschel også med glæde frem til sæsonen.

"Vi kommer med et meget stærkt U23 hold, hvor vi gerne vil være helt fremme både internationalt og nationalt. Derudover har vi meget stærke ryttere over 23 år, som vi har store forventninger til. De skal gå forrest i kampen for succes. De har en erfaring, som de gerne skal kunne udnytte og som de unge ryttere skal suge til sig af."

"Så målet er, at vi bliver det mest vindende hold i både Danmark og i Sverige. Men også på den europæiske scene vil vi markere os stærkt. Selvfølgelig bliver Post Danmark Rundt endnu engang vores vigtigste løb. Der ser vi frem til at markere os positivt. Vi vil jagte udbrud, trøjer og sejre."

"Alle vores ryttere har store drømme om at gøre det internationalt, så målet er, at vi skal holde alle rytterne i gang via et hårdt dobbeltprogram, hvor vi håber på at få mellem 155 og 160 starter."

Udover et resultatorienteret mål har Team Capinordic også et mål om at udvikle ryttere, så de er klar til et liv som professionel cykelrytter med alt hvad det indebære.

"Vi arbejder med et 3-årigt projekt, hvor vi gerne sammen med Capinordic vil udvikle og levere flere svenske og danske rytter til ProTouren. Det at være professionel cykelrytter i dag kræver en masse. Så vi skal kunne gøre rytterne klar til et professionelt liv, både angående træning, det at spise korrekt og leve seriøst, men også det at have kontakt til presse og levere et stykke arbejde for vores sponsorer. Vi har tidligere kunnet levere ryttere til det allerhøjeste niveau, så vi mener, at vi gør et godt stykke arbejde og det skal vi fortsætte med."

Så med 18 ryttere klar, Morten Høberg, Kristian Sobota, Niki Østergaard, Jonas Aaen, Thomas Riber-Sellebjerg, Rasmus Guldhammer, Thomas Guldhammer, Daniel Kreutzfeldt, Jens Erik Madsen, Casper Jørgensen, Martin Pedersen, Nikola Aistrup, Troels Vinther, Fredrik Ericsson, Kristoffer G. Nielsen, Lucas Persson, Andreas Lindén og Christofer Stevenson, så er holdet klar til at erobre sejre over hele det europæiske kontinent. Vi ser frem til sæsonen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677