Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I morgen skal Team Capinordic efter en lang vinter i gang med sæsonens første løb, når de skal køre det franske UCI løb Les Boucles du Sud Ardéche (1.2). Sidste år sluttede Jonas Aaen på en tredjeplads i det næsten 200 kilometer lange endagsløb, og sportsdirektør Tom Breschel håber på en gentagelse i år.

"Det bliver helt sikkert spændende. Det er en benhård rute med en masse stigninger samt flere stærke deltagende franske hold. Jeg er ikke i tvivl om, at rytterne har ydet en god indsats henover vinteren og dermed er klar til dette løb, men der er stadigvæk en masse ubekendte, da det netop er vores første løb, så det er svært at sige, at vi skal vinde her," forklarer Tom Breschel, som har udtaget følgende otte ryttere.

Andreas Lindén, Fredrik Ericsson, Jonas Aaen, Martin Pedersen, Niki Østergaard, Rasmus Guldhammer og Troels Vinther. Dermed er der hele fem ryttere som får deres debut i den grønne trøje.

"Desværre styrtede Andreas Lindén under træningen i onsdags og slog sit knæ. Vi tager ham dog med herned, og så må vi tage en vurdering i morgen, om han også skal køre løbet," slutter Tom Breschel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677