Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I godt ti graders varme blev det hårde franske endagsløb, Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (1.2) i dag kørt. Team Capinordic var til start og blev eftertrykkeligt sat på plads af det franske professionelle continentale hold, Agritubel, som sportsdirektør Tom Breschel allerede havde advaret om inden løbet.

Martin Pedersen kørte i mål på en sjetteplads efter at have været i udbrud i en stor del af løbet, men både på de fem pladser foran og de to pladser efter Capinordic ryttere var det udelukkende Agritubel ryttere.

"Det er der ikke så meget at sige til, de kørte ganske enkelt fremragende i dag. Vi skal huske på, at dette er et benhårdt løb og flere gange i løbet af de 156 kilometer følte jeg ganske enkelt, at jeg skulle dø," forklarede Martin Pedersen efter løbet.

Løbet startede ellers ganske fornuftigt for Team Capinordic, da både Martin Pedersen, Fredrik Ericsson og Rasmus Guldhammer kom med i det første udbrud på 18 ryttere. Agritubel havde der fire ryttere med. Senere kom yderligere 11 ryttere frem til gruppen og mens Agritubel havde tre ryttere med der, var der desværre ingen for Capinordic.

Med godt 50 kilometer til mål begyndte Agritubel at spille ud, da man sendte Nicolas Jalabert i udbrud. Dermed skulle de andre hold tage ansvar i forfølgelsen. Da han havde fået et lille minut, begyndte de andre ryttere at spille ud og det endte med at fem ryttere optog jagten deriblandt fire fra Agritubel og så Martin Pedersen.

"Det så OK ud, men lige inden vi skulle køre ud på den sidste omgang med omkring 25 kilometer til mål, fik jeg problemer med cyklen, så jeg blev nødt til at skifte baghjulet. Lidt ærgerligt, da jeg nu sad med i den forreste gruppe, også selvom jeg selvfølgelig ikke havde kunnet slå de fem Agritubel ryttere."

Martin Pedersen blev opslugt af en forfølgergruppe, men da der også her sad to Agritubel ryttere, var det svært at få samarbejdet op at stå, så de kunne indhente den forreste gruppe igen.

"Med seks-syv kilometer til mål angreb jeg på en stigning og satte de andre. Selvom de to Agritubel ryttere jagtede mig hele vejen til mål, lykkedes det mig at holde forspringet på 10-15 sekunder. Så det har været en ganske udmærket start, også selvom vi alle sammen virkelig fik tæsk i dag. Vi kommer dog ikke til at køre stærkere uden disse tæsk, så det skal vi bare tage til os. Allerede i næste uge får vi jo en ny chance," sluttede Martin Pedersen.

Næste uge køres Les 3 Jours de Vaucluse, med start den 27. februar.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677