Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter at have startet sæsonen sidste lørdag med Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech, skal Team Capinordic holdet fra i morgen og frem til søndag køre det hårde franske etapeløb Les 3 Jours de Vaucluse (2.2).

Mens svenskeren Lucas Persson får sin debut for holdet, så kørte Fredrik Ericsson, Jonas Aaen, Martin Pedersen, Niki Østergaard og Rasmus Guldhammer alle løbet sidste weekend.

"Sidste år fik vi et par flotte etapeplaceringer til både Martin Pedersen og Jonas Aaen, så det forventer vi da også i år. Vi skulle gerne have en mand i top 10 i klassementet, ligesom vi også gerne skulle ramme podiet på en etape. Selvfølgelig kører vi efter sejrene, og med den form som Martin viste sidste weekend, så kan den også godt komme. Men vi skal stadigvæk ikke glemme, at sæsonen kun lige er startet, så en ting er ønsketænkning og noget andet er de ting som rent faktisk sker. Men jeg er da optimistisk her dagen inden løbet starter," kommer det fra sportsdirektør René Wenzel.

Udover René Wenzel er Jacob Moe også med som sportsdirektør for holdet. Holdets tidligere kaptajn skal suge til sig, så han selv senere på sæsonen kan stå alene med opgaven.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677