Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Franskmanden Jimmy Engoulvent (Besson Chaussures) vandt anden etape af Les 3 Jours de Vaucluse (2.2) efter at have slået sin holdkammerat Jimmy Casper i en massespurt. Etape afslutningen lå ellers perfekt til Martin Pedersen, men han måtte trække sig på de sidste meter.

"Jeg sad egentlig rigtig godt og havde gode ben, da vi kørte ind på sidste kilometer, men spurten var rigtig hektisk og da jeg kort før mål var rigtig tæt på at styrte, valgte jeg at trække mig tilbage. Jeg kom ind lige uden for top 10 og er stadigvæk med helt fremme i klassementet, så efter at have passet på mig selv i dag, er jeg klar til at kæmpe videre i morgen," forklarede Martin Pedersen efter godt 200 kilometer på cyklen. For udover de 182 kilometer selve etapen varede, havde arrangørerne valgt at ryttere skulle køre 20 kilometer master inden starten.

Undervejs på etapen viste Team Capinordic rytterne meget aggressiv kørsel. Rasmus Guldhammer var med i dagens første seriøse udbrud og da det blev indhentet igen midtvejs på etapen, kom Fredrick Ericsson med i et nyt seriøst udbrud med mindre end 50 kilometer til mål. Med under 20 kilometer tilbage blev det dog også indhentet igen og dermed skulle det hele altså afgøres i en massespurt.

"Vi virkede skarpe i dag og alle virker klar til at forsøge sig. Desværre blev begge grupper med både Fredrick og Rasmus kørt ind igen, da der sad ryttere med fremme som kunne true i klassementet. Men vi sad hele holdet med i feltet til mål, så det er positivt inden sidste etape i morgen," sluttede Martin Pedersen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677