Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic rytteren, Martin Pedersen, vandt sidste etape af det franske løb Les 3 Jours de Vaucluse (2.2) og besatte samtidigt tredjepladsen samlet. David Le Lay (Agritubel) vandt løbet samlet.

Den sidste etape var på 165 kilometer og mens den første halvdel var forholdsvis flad, var den anden halvdel benhård med to kategori 1 stigninger, Col de la Liguière og Côte de Brouville, samt en kategori 3 stigning Côte de Montfuron.

Niki Østergaard viste, at formen også er stærkt på vej hos ham, da han alene dækkede etapens seriøse udbrud, så Martin Pedersen kunne sidde i feltet sammen med resten af holdkammeraterne og spare sig til finalen.

"Det var helt perfekt. Hele holdet har arbejdet fantastisk i dag, så da vi kørte ind på de sidste 20 kilometer, kunne jeg mærke, at benene var perfekte. Selvom det hele blev splittet op i flere gruppe til sidst, så havde jeg Rasmus Guldhammer og Fredrik Ericsson siddende ved siden af mig, da vi kørte hen mod sidste kilometer. Der fik de mig placeret helt perfekt og så var det bare at køre sejren hjem. Det er bare en super dejlig følelse og helt perfekt for både holdet og mig personligt," fortalte Martin Pedersen inden han skulle på podiet.

"Vi tager nu hele holdet på træningslejr på Mallorca, hvor vi de kommende tre uger skal få formen endnu længere op. Selvom jeg har kørt stærkt både her men også i sidste weekend, så kan jeg godt mærke, at jeg har et par niveauer mere at forbedre mig. Så når vi vender tilbage til løbskalenderen i slutningen af marts, så skal der nok ligge flere sejre og vente til både holdet men også til mig," sluttede en meget lykkelig Martin Pedersen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677