Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic er i øjeblikket i gang med deres træningslejr på Mallorca, og efter et par tunge træningsdage var der i dag bjergtest på Puig Major. Her viste Jonas Aaen, at han stille og roligt nærmer sig topformen, da han kørte først over stregen i tiden 35,18 min efter de 14 kilometers kørsel.

"Det var sku en dejlig oplevelse. Fredrik Ericsson kørte dog helt fantastisk. Han lå bare og kværnede i et højt jævnt tempo, som passede mig rigtig godt. Så selvom både Rasmus Guldhammer og Andreas Lindén lå og stak i højre og venstre side, så kørte Ericsson dem bare stille og roligt ind hver gang. Til sidste udnyttede jeg så spurten og kørte væk fra de andre," fortalte en ellers træt Jonas Aaen her til aften fra den spanske ferie ø.

Nummer to på testen blev Rasmus Guldhammer seks sekunder efter Jonas Aaen, mens Fredrik Ericsson på tredjepladsen var yderligere to sekunder efter. For Jonas Aaen var det også en stor personlig forbedring.

"Jeg kørte også på Puig Major med Saxo Bank tilbage i januar, men der startede vi tre kilometer længere opad stigningen, så den tid kan jeg ikke sammenligne med. Men da vi kørte testen hernede sidste år, kørte jeg i over 37 min, så det var absolut et dejligt formbesked at få."

Jonas Aaen har været med i Team Capinordics to første franske UCI løb inden træningslejren, men modsat sidste år rullede det slet ikke for ham på de franske landeveje.

"Det er faktisk lidt mærkeligt. Sidste år startede jeg rigtig godt i de to løb, men efterfølgende var jeg rigtig træt på træningslejren. I år rullede det ikke ret i løbene, men har efterfølgende været godt kørende her i Spanien. Nu skal der så bare trænes igennem de næste to uger, og så er jeg forhåbentlig skarp til de kommende løb, som venter lige rundt om hjørnet. Jeg vil meget gerne være fremme fra start af."

Fire dages benhård træning med godt humør

"Os seks der kom direkte fra Les 3 Jours de Vaucluse ankom allerede mandags. Vi havde så fridag der og tirsdag. Onsdag ankom de øvrige ryttere i løbet af dagen og vi har så haft henholdsvis tre, fire og seks timers træningsture onsdag, torsdag og fredag. Og sjovt nok har de alle sammen været enkeltstartscyklen. Der er ingen tvivl om, at vi alle sammen har godt af at blive bedre til enkeltstart, da vi flere gange har smidt en del væk i netop den disciplin. I dag var det så syv timer på landevejscyklen, så man kan altså godt mærke, at det begynder at rive i benene," tilføjer Jonas Aaen, inden han skal ned og spise en tiltrængt aftensmad.

"Så vidt jeg kan se på programmet, så venter der på ny syv timer på cyklen i morgen inklusiv spurter osv, så selvom det hele ser lidt uoverskueligt ud lige nu, så skal jeg nok komme igennem det. Jeg kan jo se frem til hviledagen på mandag," kommer det fra Jonas Aaen med et lille træt grin.

"Heldigvis er stemningen i top hernede. Vi fik jo også en god sejr fra Martin Pedersen, lige inden vi tog herned. Så selvom det er benhårdt, så er der stadigvæk smil på læberne," sluttede Jonas Aaen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677