Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic er i øjeblikket i gang med anden uge af deres tre ugers lange træningslejr på Mallorca. I går stod den for anden gang på bjergtest på Puig Major. I sidste uge var det Jonas Aaen som var hurtigst på den næsten 14 kilometer lange bjergtest foran Fredrik Ericsson og Rasmus Guldhammer i tiden 35.18 min.

Jonas Aaen fik i går en pause så benene kunne få lidt hvile, men det fik dog bestemt ikke hastigheden til at gå nedad. Rasmus Guldhammer vandt i tiden 34.19 min og kom i mål kun otte sekunder foran Fredrik Ericsson, mens de øvrige kom til mål lidt længere tilbage.

"Jeg ved godt, at det ikke var et rigtigt cykelløb, men føj det var flot kørsel som de to ryttere leverede. Fredrik satte et stenhårdt tempo, så efterhånden som de nåede opad stigningen, sad de to til sidst alene sammen. På de sidste kilometer begyndte de så at køre på hinanden og til sidst kunne Rasmus tage sejren," forklarer sportsdirektør René Wenzel.

Dermed viste Rasmus Guldhammer den kørsel, som han også viste på Team Saxo Banks træningslejr i midten af januar, hvor han på den samme stigning sad med Fränk Schleck og Chris Anker Sørensen til toppen af stigningen.

Udover Rasmus Guldhammer og Fredrik Ericssons flotte kørsel, så var René Wenzel også tilfreds med de andre rytteres indsats. "Der var ikke nogen som faldt igennem. Alle gjorde det godt, men der var bare to som var fantastiske," sluttede René Wenzel.

Rytterne har i dag været ude på en otte timers lang træningstur inden de i morgen selv kan vælge, om de vil ud og træne. Mon ikke de fleste af rytterne vælger en forholdsvis rolig tur på cyklen, inden de allerede søndag igen skal i gang med en ny hård uge.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677