Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Træningslejren på Mallorca nærmer sig stille og roligt sin slutning for Team Capinordic holdet, og sportsdirektør Tom Breschel er absolut tilfreds med det han har set fra sine ryttere.

"På alle områder har vi haft en rigtig god træningslejr, som har været rigtig givtig. Rytterne har virkelig flyttet sig rent niveaumæssigt, og derudover har vi virkelig fået holdet til at spille sammen på tværs af de forskelle der helt naturligt er, når man samler ryttere fra Sverige og Danmark og for den sags skyld København og Jylland."

"Jeg føler, at vi har fået presset rytterne, så de er nået der til, hvor vi gerne vil have at de skal være. De test vi har kørt på både Puig Major og på enkeltstarter, har hele tiden vist forbedrede tider fra rytternes side. Onsdag kørte vi den sidste bjergtest, og endnu engang var Fredrik Ericsson meget skarp da han tog sejren foran Martin Pedersen. På trods af vinden ikke var med os, så kørte Ericsson endnu engang under 35 minutter og de andre ryttere kom også ind i gode tider."

"Derudover har vi kørt tre test på en næsten 10 kilometer lang enkeltstartsrute. Den første havde vi modvind på, hvor Kristian Sobota kørte sejren i hus. Anden gang havde vi medvind, og rytterne forbedrede sig næsten over en bred kam deres tider med to minutter. Det imponerende var så, at da vi i denne sidste uge kørte vores sidste test, så kunne rytterne beholde de gode tider fra anden test på trods af at vinden endnu engang havde vendt sig. Det viser med alt tydelighed, at de mange timer på enkeltstart har givet et godt udbytte og virkelig har gjort en forskel."

"Så når jeg skal sammenfatte det hele, så kan jeg absolut kun være tilfreds. Vi har haft godt vejr alle dagene hernede, så vi har haft optimale arbejdsbetingelser. Så jeg syntes at kunne se, at alle ser klar ud til de kommende opgaver, hvilket vi allerede kan få de første indikationer om i den næste uge, hvor vi skal nede og køre Tour de Normandie i Frankrig," slutter Tom Breschel.

Fredag er det så sidste træningsdag for rytterne inden de lørdag vender snuden mod deres respektive hjemlige omgivelser. Derefter er det tilbage på den europæiske scene, hvor der vil blive jagtet gode resultater.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677