Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I den kommende uge skal tre af holdets ryttere køre efter medaljer til Danmark ved Bane VM i den polske by Pruszkow. Allerede onsdag skal Daniel Kreutzfeldt i ilden i pointløbet, hvor han vil forsøge at forbedre sjettepladsen ved OL til en medalje. "Efterhånden har jeg været med til så mange mesterskaber, at jeg ikke tager derned for bare at være med. Jeg kører for at få en medalje, så det er min målsætning."

Fredag er det så Jens Erik Madsens og Casper Jørgensens tur. Jens Erik er allerede nu udtaget til at køre kvalifikationen fredag eftermiddag. Der skal han køre sammen med tidligere rytter fra holdet, Michael Mørkøv samt Alex Rasmussen og Michael Færk Christensen. Hvis holdet som forventet kvalificerer sig til finalerne fredag aften, så træder Casper Jørgensen ind på holdet. Hvem han skal erstatte der, har de to landstrænere Sven Meyer og Lars Bonde ikke besluttet sig for endnu.

"Det ser godt ud og vi virker skarpe. Vi tror på en medalje, så det kører vi efter. Jeg føler mig i god form og mærker ikke så meget til min skade mere, så det ser positivt ud," forklarede Casper Jørgensen inden søndagens afgang til Polen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677