Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic fik en fornuftig start i Tour de Normandie, da de her til eftermiddag deltog i en 5,1 kilometer lang enkeltstart. Fredrik Ericsson, som er svensk enkeltstartsmester, kørte ind i top 10 godt 10 sekunder efter dagens vinder Morgan Chedhomme fra det franske Auber 93 hold. Resten af holdets ryttere var mellem 10-20 sekunder efter Ericsson, så sportsdirektør René Wenzel var tilfreds.

"Selvfølgelig ville vi gerne have vundet etapen, da vi altid kører efter sejren, men når det er sagt, så fik vi en fornuftig start. Alle rytterne kom fornuftigt igennem, så rent strategisk ser det fornuftigt ud inden løbet for alvor starter i morgen," forklarede René Wenzel.

I morgen skal rytterne køre 198 kilometer fra Colombelles til Forges Les Eaux, og René Wenzel forventer rytterne er klar fra start af. "Vi skal være med hvor det sner. Så hvis der kører interessante udbrud, så skal de dækkes af. Ham der fører løbet er en typisk prolog specialist, så ham frygter vi ikke i det lange løb," tilføjede René Wenzel, som i aften skal tilbringe flere timer i holdets minibus.

"Fire af rytternes cykler er ikke kommet frem sammen med deres kufferter. Så i aften tager jeg til Paris for at hente det. Det er 250 kilometer ind til Paris, og den distance er nok ikke blevet kortere til hjemturen, så det skal nok blive en hyggelig lille tur," slutter René Wenzel med et lille grin.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677