Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Kristian Sobota var på dagens 198 kilometer lange etape fra Colombelles til Forges Les Eaux i udbrud hele 176 kilometer. Sammen med Gaylord Cumont (USSA Pavilly Barentin) stak Sobota af efter bare 11 kilometers kørsel og de fandt hurtigt ind i et godt samarbejde.

"De fik hurtigt oparbejdet et pænt forspring, som på et tidspunkt var på over 12 minutter. Til sidst blev der dog kørt meget stærkt i feltet og en 25 mandsgruppe indhentede dem med bare 11 kilometer til mål. Men er rigtig god indsats af den unge rytter, som giver gode forhåbninger til de kommende etaper," sagde sportsdirektør René Wenzel efter etapen.

I den 25-mandsgruppe som indhentede Kristian Sobota, sad Martin Pedersen med. "Jeg følte mig rigtig godt kørende og har hele dagen siddet med helt fremme i feltet. Desværre sad jeg alene i gruppen, så jeg havde det sku svært i det taktiske spil. Hverken Agritubel eller Rabobank rytterne ville køre sammen med mig, så på den sidste kilometer endte det med, at først seks ryttere og derefter tre ryttere kørte væk. Jeg vandt dog spurten i min gruppe og var ikke ret mange sekunder efter, så det ser stadigvæk positivt ud," forklarede Martin Pedersen efter etapen.

Både Christofer Stevenson, Fredrik Ericsson og Kristian Sobota kom i mål godt 20 sekunder efter Martin Pedersens gruppe, og er således stadigvæk med i klassementet.

"Det ser stadigvæk OK ud. Vi har fire ryttere godt med fremme, men de to sidste satte lidt mere til i dag. Men nu er løbet i gang og vi ser frem til de kommende etaper," tilføjede René Wenzel.

I morgen skal rytterne i sadlen to gange. Først skal der køres 84 kilometer fra Forges Les Eaux til Grand Courinne inden de om eftermiddagen skal køre 76 kilometer fra Grand Courinne til Elbeuf sur Seine.

Steven Caethoven (Agritubel) vandt dagens etape og har således også overtaget førertrøjen.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677