Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic rytterne havde ikke heldet på deres side på dagens to etaper i Tour de Normandie. På løbets første etape vandt Rabobank rytteren Boy Van Poppel, mens Fabien Bacquet (Auber 93) vandt eftermiddagens etape. I den samlede stilling skete der ikke nogen ændringer, så det er stadigvæk Bram Schmitz (Van Vliet EBH Elshof) som fører, mens Martin Pedersen ligger i top 20.

"På løbets første etape sad vi egentlig rigtig godt fremme i feltet, men desværre var vi tre ryttere som blev indblandet i et styrt. Dermed skulle vi bruge rigtig mange kræfter på at komme tilbage til feltet igen, så vi ikke havde styrken til at støtte Martin Pedersen i spurten. Dermed blev han ikke placeret helt fremme, så vi fik ikke det ønskede resultat," forklarede Nikola Aistrup her til aften.

På eftermiddagens etape viste holdet ligesom i går aggressiv kørsel, da en godt kørende Fredrik Ericsson kom med i et langt udbrud sammen med Remi Cusin (Agritubel) Dimitry Kosyakov (Katusha).

"De fik aldrig mere end lidt over 1½ minuts forspring, så selvom Fredrik kørte rigtig flot, så blev de desværre indhentet med godt fem kilometer til mål," forklarede sportsdirektør René Wenzel.

Dermed skulle etapen afgøres i en massespurt og holdet satte igen deres lid til Martin Pedersen, og denne gang fik man ham placeret korrekt.

”Vi ville helst gerne have kørt et tog for ham, men det var ikke muligt i en meget stresset finale. Jeg fik mig kæmpet op til ham med godt 400 meter tilbage, og han sad i sjette/syvende position klar til at åbne sin spurt, da hele hans side styrtede uden at han kunne nå at gøre noget. Jeg slap lige igennem og kunne derefter spurte ind lige uden for top 10,” forklarede Nikola Aistrup. Ifølge René Wenzel er alle ryttere dog klar igen i morgen på trods af styrtene. ”Vi forsøgte igen i dag, og vi er klar til at forsøge igen i morgen, hvor rytterne skal ud på løbets længste etape over 201 kilometer. Det var ærgerligt med Martins styrt, men han virker okay og er klar til revanche i morgen. Derudover er de andre ryttere også klar til at sætte de andre hold under pres,” sluttede Wenzel.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677