Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Første etape af Nations Cup løbet, Grand Prix de Portugal, blev vundet af Team Capinordic rytteren Rasmus Guldhammer. Dermed levede det store talent op til de forventninger, som holdet havde til ham inden etapen.

Den 112 kilometer lange etape gik fra Sexta til Feira med flere små stigninger undervejs. De første 80 kilometer var feltet samlet, men så rykkede Sergio Henao (Colombia), Yoann Bagot (Frankrig) og Ricardo Vilela (Portugal) væk på en lille stigning og fik et lille minut ned til feltet. Lige inden dagens sidste stigning - med godt ti kilometer til mål - blev gruppen dog indhentet af feltet igen og så tog Rasmus Guldhammer over.

"Det var sku en lækker følelse, at kunne række armene i vejret som vinder af etapen, den har jeg godt nok længtes efter. På den sidste kategori tre stigning angreb jeg med en kilometer til toppen og fik en rytter fra Luxembourg med mig. Vi arbejdede derefter godt sammen og kunne holde et forspring på små 20 sekunder, da vi kørte ind på den sidste kilometer. De sidste 300 meter gik opad, og der fik jeg ham så sat. Simpelthen bare super lækkert," forklarede Rasmus Guldhammer efter etapen.

Sejren betyder naturligvis at Rasmus Guldhammer fører i det samlede klassement. Men derudover fører han også point og bjergkonkurrencen. Samtidigt med at holdet også fører holdkonkurrencen.

"Jeg har vist alle trøjerne og det er da meget rart. Men det er kun den gule trøje som betyder noget, så den vil vi gå efter at forsvare på løbets sidste to etaper," sluttede Rasmus Guldhammer.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677