Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Dagens 195 kilometer lange etape i Tour de Normandie, blev ikke den store opmuntrende oplevelse for Team Capinordic holdet. Allerede inden starten måtte Kristian Sobota smide håndklædet i ringen grundet sygdom, og da Lucas Persson i forplejningszonen allerede var 10 minutter efter feltet, måtte også han opgive til sygdommen. Dermed er holdet nede på kun tre ryttere, da Martin Pedersen måtte udgå med smerter i det ene knæ i går.

De tre resterende ryttere, Fredrik Ericsson, Christofer Stevenson og Nikola Aistrup, føler sig alle godt tilpas, og Ericsson prøvede på dagens etape endnu engang at komme med i et udbrud.

"Han kom med godt 30 kilometer tilbage af sted sammen med tre andre, og det så en overgang fornuftigt ud, da de fik over et halvt minut til feltet, og kun var en lille minut efter tre ryttere i front. Desværre kunne de tre andre ikke hjælpe Fredrik ret meget med føringsarbejdet, så han faldt tilbage til feltet igen. Men rammer han de rigtige udbrud i weekenden, så virker han stadigvæk klar til at gøre en forskel," forklarede sportsdirektør René Wenzel efter etapen.

Team Joker Bianchi rytteren Lars Petter Nordhaug vandt etapen foran Michael Tronborg fra Team Designa Køkken, mens et mindre felt med alle tre Capinordic ryttere kom ind 43 sekunder senere.

"Forskellen blandt de forreste 50 ryttere er stadigvæk kun et par minutter, og der har vi både Fredrik Ericsson og Christofer Stevenson. De virker begge stadigvæk friske, så forhåbentligt har vi heldet og styrken i weekenden, så vi kan avancere lidt," sluttede René Wenzel.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677