Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Danmark hentede guld på 4000 meter holdforfølgelseløb ved VM i Pruszkow i Polen. Casper Jørgensen, Jens-Erik Madsen, Michael Færk Christensen og Alex Rasmussen samt Michael Mørkøv, der dog ikke deltog i finalen, er verdensmestre.

Danmark vandt fredag aften en spændende VM-finale mod Australien. Guldvinderne kørte i 3:58.246 min, mens 3:58.863 min rakte til australsk sølv.

Først Australierne i front, derefter et hæsblæsende tempo af Danmark’s fire; Casper Jørgensen, Jens Erik Madsen, Alex Rasmussen og Michael Færch, der efter 2000 meter er i front med 0,5 sekund. Der køres stærkt, rigtig stærkt – Jens Erik slår op efter 2500 meter, men de tre holder ud og med 500 meter til mål er forspringet et sekund. Australierne nærmer sig faretruende, men må også slippe en mand og de tre resterende danskere holder tempoet og kører i mål som verdensmestre og sikrer en ny Guldfirer.

"Jeg havde bare gode ben i dag, var ellers lidt svimmel før løbet, da jeg var nervøs, med forsøgte at vende det til noget godt. Det er det største jeg har opnået, og det bliver bare for fedt at skal køre med regnbuestriberne. Man skal vist være cykelrytter for at forstå hvor meget regnbuetrøjen betyder", sagde Alex Rasmussen efter løbet. "Det er helt ubeskriveligt det her, og det største der er sket i mit liv, det er svært at forstå", kom det fra Casper Jørgensen. "Fantastisk at det lykkedes. Jeg skal bare nyde at køre med striberne", sagde Michael Færk. "Det er en drøm, der er gået i opfyldelse" supplerede Jens-Erik Madsen.

Det er første gang at Danmark har vundet VM-guld i 4000 meter holdløb.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677