Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic rytteren Rasmus Guldhammer fortsætter med at vise kanonforn i Nations Cup løbet, Grand Prix de Portugal. Efter at have vundet første etape af løbet i går, kunne han i dag tage anden sejr i træk, da han på den 113 kilometer lange etape fra Castelo de Paiva til Paços de Ferreira vandt spurten helt suverænt.

Danskerne kørte et godt taktisk løb, hvor de undervejs havde både Mathias Lisson og Niki Østergaard med i et større udbrud. Da fire ryttere senere fik et forspring, valgte man at samle sig om Rasmus Guldhammer og derefter holde forspringet på omkring et minut. De sidste 10 kilometer af etapen gik næsten kun opad, og der lykkedes det via holdkammeratens store arbejde, at få lukket hullet op til de andre og derfra var det ”bare” for Guldhammer at køre sejren hjem.

”Jamen det er jo helt fantastisk, jeg er jo kommet ind i en stime nu,” kom det grinende fra Rasmus Guldhammer efter etapen. ”Holdet kørte helt fantastisk i dag, og det er i høj grad også deres sejr. De sidste godt 60 kilometer af etapen lå de og knoklede forrest i feltet, og Niki Østergaard slog ud som den sidste mand med bare to kilometer til mål. De sidste 700 meter steg med godt ni procent, og med 300 meter tilbage satte jeg mit angreb ind og slog med det samme hullet ned til de andre. Derefter var det bare at juble over sejren,” tilføjede en meget glad vinder.

Dermed øger Rasmus Guldhammer sin føring i det samlede klassement, som holdet skal forsøge at forsvare på sidste etape i morgen. Hvor rytterne blandt andet skal over en syv kilometer lang stigning med 30 kilometer til mål, som flere steder stiger med op til 20 procent.

”Det bliver en knaldhård etape, og det bliver ikke nemt at forsvare trøjen. Men jeg er sikker på, at drengene endnu engang er klar til at yde et kæmpe stykke arbejde, så forhåbentligt hiver vi den samlede sejr i land,” slutter Rasmus Guldhammer.

Grand Prix de Portugal er første afdeling af Nations Cup, som er med til at bestemme, hvor mange pladser Danmark får med til U23 VM.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677