Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Rasmus Guldhammer leverede en ny stor indsats på sidste etape af Nations Cup løbet, Grand Prix de Portugal, men desværre kunne han ikke forsvare førertrøjen, som i stedet for gik til colombianeren Sergio Henao, som også vandt sidste etape.

Rasmus Guldhammer kom i mål på tredjepladsen på sidste etape og i den samlede stilling blev han også treer.

”Lige nu er jeg selvfølgelig skuffet, men når der er gået et par dage, kan jeg kun være tilfreds med min indsats. Jeg kommer herfra med to sejre, en tredjeplads i dag og en tredjeplads i klassementet. Derudover vandt jeg også to andre trøjer,” forklarede en skuffet Rasmus Guldhammer efter etapen.

”Mine holdkammerater ydede endnu engang en stor indsats, men vi lavede en lille fejl i dag og det kom til at koste den samlede sejr. På et tidspunkt sidder Niki Østergaard fremme i et seksmandsudbrud, og det var egentligt OK, men senere kører seks nye ryttere frem og der skulle vi nok have lukket hullet.”

”Vi arbejdede derefter meget hårdt hen mod den lange stigning med 30 kilometer til mål, og jeg åbnede lige så snart vi ramte stigningen. På toppen var min gruppe kun et lille halvt minut efter de to forreste, men ingen ville samarbejde med mig, så jeg måtte vente til den næste gruppe kom frem til mig, hvor Niki Østergaard sad. Han satte sig med det samme til at arbejde igen. Vi havde dog allerede der tabt for meget, til at jeg kunne hente det igen på den sidste stigning. Men alt i alt er jeg sku stolt af min indsats, og holdkammeraterne har ydet en kæmpe indsats for mig,” sluttede Team Capinordic rytteren.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677