Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag




Thomas Riber-Sellebjerg og Thomas Guldhammer har i weekenden deltaget i de to tyske endagsløb, Rund um Ascheffel i går og Giro Nortorf i dag. I går blev der kørt 120 kilometer i rigtig dårligt vejr og kun 31 ryttere gennemførte.

”Det var sku hårdt, men Guldhammer og jeg er her nede for at få noget fart i benene, så det vigtigste var bare at gennemføre,” forklarede Thomas Riber-Sellebjerg.

I dag skulle rytterne så ud på 11 omgange på en 11 kilometer lang rute. Modsat i går var vejret OK, og Thomas Riber-Sellebjerg var motiveret for at lave et godt resultat.

”Det er min fødselsdag i dag, så jeg ville gerne være med helt fremme og køre efter et topresultat. Både Thomas og jeg var med i mange fremstød, men med godt fem omgange tilbage, kom jeg med i et udbrud med seks andre ryttere. Jacob Kollerup og Glenn Bak (Blue Water), Ricky Enø (Glud & Marstrand), Thomas Riber-Sellebjerg (Capinordic), samt en fra Team Reelight og en fra Team Stenca Trading og en enlig tysk rytter. Vi kom ind i et godt samarbejde og selvom feltet aldrig gav os meget forspring, så lykkedes det os at holde til mål.”

”På sidste omgang prøvede Blue Water rytterne at rykke i højre og venstre side, men vi blev hele tiden samlet igen. Inden på sidste kilometer rykkede tyskeren så væk, og vi seks andre sad og kiggede på hinanden. Glenn Bak åbnede så spurten og jeg kom med på hjul. Vi kunne desværre ikke nå tyskeren. Jeg fik dog kæmpet mig forbi Bak, for så at blive overhalet af Ricky Enø på stregen. Jeg fik dog en tredjeplads ud af det, og både Thomas og jeg kan være godt tilfredse med denne hårde træning,” sluttede Riber-Sellebjerg.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677