Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Sidste etape af det franske etapeløb Tour de Normandie, blev i dag kørt. 143 kilometer fra Bagnoles de L'orne til Caen skulle tilbagelægges på en meget hård og kuperet rute, og Team Capinordic håbede at enten Christofer Stevenson eller Fredrik Ericsson kunne avancere i klassementet.

”Desværre kom Ericsson allerede inden etapen og sagde, at han følte sig syg, hvilket selvfølgelig ikke var helt optimalt. Han gennemførte dog stadigvæk etapen, og forsøgte sig også undervejs at komme i udbrud. Han sad også helt perfekt, da det afgørende udbrud kørte, men der manglede han den fysisk, som han ellers har haft masser af de andre dage. Alle tre ryttere kom dog igennem etapen sammen med feltet, som var lidt over 20 sekunder efter dagens vinder Benoit Daeninck (Nogent sur Oise). Og i det samlede klassement bevarede Ericsson sin placering i top 20,” forklarede sportsdirektør René Wenzel efter etapen.

Team Capinordic havde dog væsentligt større forventninger til det franske etapeløb, end det i sidste ende reelt blev til.

”Det har været en vandvittig hård uge, og man kan uden at sige for meget godt konstatere, at vi ikke har haft marginalerne på vores side. Martin Pedersens styrt samt sygdom på holdet, er bare blandt nogen af de ting, som ikke har været optimalt for vores indsats. Men nu er det bare at rejse sig igen, for det vi har leveret og opleveret her, det sker ikke igen,” sluttede René Wenzel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677