Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Senere i dag starter Team Capinordic i det belgiske etapeløb Le Triptyque des Monts et Châteaux. Fire etaper skal tilbagelægges frem til søndag og sportsdirektør Tom Breschel ser frem til løbet.

”Vi skal køre efter en etapesejr en af dagene. I dag skal vi ud og mærke feltet lidt, se hvor vi står i forhold til vores konkurrenter. Derefter skal vi være med i udbrud og derudover være klar til at tage ansvar. Vi skal også være opmærksomme på at holde dem fremme, som vi tror på til enkeltstarten i morgen. Efter første etape kan vi så lægge taktikken for de kommende etaper, ud fra den viden vi der har fået,” siger Tom Breschel.

Holdet stiller til start med Troels Vinther, Morten Høberg, Kristian Sobota, Thomas Guldhammer, Andreas Linden, Nikola Aistrup og Thomas Riber-Sellebjerg.

”Et rigtig godt hold med typer der kan gøre det godt, næsten uanset hvordan etaperne bliver kørt. Eneste lille ubekendte vi har, er, at nogle af rytterne kører deres første rigtige løb i denne sæson, så de skal lige have mulighed for at finde benene,” slutter Tom Breschel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677