Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Mens den ene del af holdet tager til Belgien, tager den anden del til Frankrig for at køre to endagsløb. I dag gælder det Route Adélie de Vitré, hvor modstanderne blandt andet bliver Team Saxo Bank som har Jens Voigt på holdet. Derudover er samtlige franske ProTour hold med på startstregen, så det bliver en hård opgave for Team Capinordic.

”Jeg satser på, at vi kører et godt løb og kan komme ud af løbet med et top 10 resultat, men det er da sejren vi kører efter. Vi stiller til start med seks ryttere, da Lucas Persson måtte blive hjemme grundet sygdom. Martin Pedersen og Jonas Aaen kommer tilbage efter nogle skadesproblemer, men de skulle begge være tilbage på niveau igen. Derudover har vi så Fredrik Ericsson og Christofer Stevenson, som efter Tour de Normandie blev nede i Frankrig hvor de har haft nogle rolige dage, så de er rigtige skarpe. Derudover kommer Rasmus Guldhammer og Niki Østergaard direkte fra Portugal, hvor Rasmus havde stor succes efter blandt andet flot arbejde fra Niki,” siger sportsdirektør Jesper Fredsgaard, om de seks ryttere han skal styre på de franske landeveje.

”Det er små 200 kilometer vi skal køre på en meget kuperet rute. Stigningerne er dog ikke så lange, så jeg kan sige, at den ligger perfekt til Rasmus Guldhammer. Stærke ryttere som Fredrik Ericsson og Christofer Stevenson kan sagens tonse henover dem, så den ligger nok lidt bedre til deres ryttertyper. Derudover har vi to ubekendte i Martin Pedersen og Jonas Aaen, som begge kan køre nogle fremragende finaler. Så vi ser absolut frem til dagens løb,” slutter Jesper Fredsgaard.

Efter løbet bliver rytterne i Frankrig da de søndag skal køre Grand Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise. Hvis Lucas Persson er blevet frisk igen, er det muligt, at holdet henter ham ned til Frankrig. Den beslutning vil dog først blive taget efter dagens løb.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677