Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordic rytteren Kristian Sobota var i dag uhyrlig tæt på at vinde første etape af det belgiske etapeløb Le Triptyque des Monts et Châteaux, men med bare 400 meter til mål blev han indhentet af 11 ryttere og måtte tage til takke med 12. pladsen.

Den 170,2 kilomenter lange etape fra Vieux-conde til Quevaucamps blev domineret af et 12 mandsudbrud, som stak af med godt 65 kilometer til mål, og der havde Team Capinordic Kristian Sobota med fremme.

”Gruppen blev samlet af flere omgange. Fire ryttere lå fremme, da jeg med seks andre kørte frem til dem og senere kom der så en russer frem til os, som også endte med at vinde etapen. Vi arbejdede pænt sammen, og selvom vi endte med at holde til mål, så havde vi aldrig mere end mellem 30 og 45 sekunder ned til feltet,” forklarede Kristian Sobota efter etapen, inden han fortalte om de sidste ti kilometer.

”Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne slå de andre i en spurt, så jeg blev nødt til at forsøge mig udefra. Med syv kilometer til mål forsøgte jeg første gang, men jeg blev forholdsvist hurtigt indhentet igen. Derefter sad jeg stille og roligt i gruppen, inden jeg så med 1000 meter tilbage, gav alt hvad jeg havde. Jeg fik åbnet et lille hul, men med under 400 meter tilbage blev jeg kørt ind igen. Sådan er det at køre cykelløb, men jeg fik i hvert fald vist, at jeg har gode ben,” tilføjede Team Capinordic rytterne.

Nede i feltet, som kom til mål 14 sekunder efter den forreste gruppe, prøvede Team Capinordic at køre Morten Høberg frem. ”Det var mit første løb i denne sæson, så jeg havde fået at vide, at jeg skulle tage den med ro og passe på mig selv. På de sidste kilometer forsøgte vi at køre et egentlig tog for mig, men alle var godt trætte. Jeg blev dog placeret fornuftigt og kunne køre ind blandt de bedste i feltet. En absolut udmærket start på sæsonen, så nu ser jeg frem til de kommende etaper,” forklarede Morten Høberg efter etapen.

I morgen skal rytterne køre to etaper. Om formiddagen en 8,3 kilometer lang enkeltstart og om eftermiddagen en 126,7 kilometer lang etape.

”Jeg ser frem til enkeltstarten, og forhåbentligt kan jeg avancere nogle placeringer. Selvom jeg havde foretrukket, at den var lidt længere, så passer det mig udmærket, at vi skal køre en enkeltstart,” slutter Kristian Sobota.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677