Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Sidste etape af Le Triptyque des Monts et Châteaux var et benhårdt cykelløb på en hård rute, men alligevel skabte det ikke den forventede udskilning. Team Capinordic gjorde dog deres for at skabe et aggressivt cykelløb.

”Efter små 30 kilometers kørsel røg jeg med i et udbrud på godt 20 ryttere, lidt senere ramte vi en stigning og to russere kørte væk for os andre. Mens vi 18 andre blev indhentet af feltet igen, så øgede de deres forspring til næsten fem minutter, og det var imens at der ikke blev kørt langsomt i feltet,” forklarede Morten Høberg efter etapen.

”Midtvejs på etapen - mens de to russere altså stadigvæk lå alene fremme - satte Andreas Linden et flot angreb ind på en brostensstigning og fik fem andre ryttere med sig. Efter stigningen rykkede Nikola Aistrup væk med yderligere fem ryttere og derefter blev de to grupper samlet. Med 40 kilometer til mål blev de dog indhentet af feltet og på dette tidspunkt førte de to russere stadigvæk med 3½ minut. På dette tidspunkt satte Davo-Lotto-Davitamon holdet sig frem i feltet, og de fik indkørt russerne med kun 20 kilometer til mål.”

”Vi blev så enige om der, at holdet skulle køre spurten for mig. Alt gik egentligt efter bogen men det var en farlig finale med en brostensafslutning der gik lidt opad, så der var også et par styrt. Jeg kom dog godt igennem til spurten, hvor jeg kørte ind på en fjerdeplads.”

”Lige nu er jeg egentlig lidt skuffet. En tredjeplads i går og en fjerdeplads i dag ville jeg have været tilfreds med inden løbet, men lige nu ville jeg gerne have haft noget mere,” sluttede Morten Høberg.

På nær Kristian Sobota, som er på vej tilbage til Danmark, bliver Morten Høberg i Belgien sammen med sine holdkammerater. Flere af dem skal på lørdag kører U23 rytternes version af Flandern Rundt, mens blandt andet Høberg skal køre det tyske endagsløb Rund um Köln (1.1) to dage senere.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677