Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Martin Pedersen var ikke i tvivl, dagens etape af det franske etapeløb, Circuit des Ardennes, var den uheldigste i holdet historie.

”Allerede på vej til start fik vi det første tegn, da vores camper gik i stykker. Dermed skulle vi tilbage og hente lastbilen, så vi kunne køre frem til start i den. Ganske kort efter vi var kommet frem, fandt vi ud af, at vores radioer lå i camperen, så hele etapen har vi kun kunnet kommunikere, når vi lige har ligget ved siden af hinanden. Etapen gik i gang, og inden vi havde fået set os om, var de første ryttere stukket af sted.”

”Vi var egentlig udmærket tilfredse med gruppen fremme, da vi følte, at vi havde styr over det. Men da hele feltet lidt senere havde kollektiv tissepause, så valgte 10 andre ryttere at stikke af, og dermed havde vi lige pludselig 19 ryttere fremme, uden at vi var repræsenteret. Ganske kort efter styrter Jonas Aaen og slår sit knæ igen, men forhåbentlig er der ikke sket noget slemt, så han er klar igen i morgen.”

”Vi ramte så nogle omgange med nogle skrappe stigninger, og Andreas Linden og Lucas Persson satte et benhårdt tempo, som virkelig fik minimeret feltet og på et tidspunkt var vi under et minut efter den forreste gruppe. Deres flotte arbejde kostede dog også, så da vi senere ramte en hård stigning blev de sat, og dermed sad jeg alene tilbage i feltet, hvor vi kun var lidt over 20 ryttere. Jeg blev så nødt til selv tage føringer, men eftersom der ikke var meget hjælp at hente fra de andre i gruppen, så vi fik desværre ikke indhentet den forreste gruppe, så dermed må vi nok konstatere, at det samlede klassement er uden for vores rækkevidde,” forklarede Martin Pedersen efter etapen.

Dermed var dagens uheldige oplevelser dog ikke overstået hverken for rytterne eller den debuterende sportsdirektør Jacob Moe. ”Lad mig sige det på den pæne måde, jeg har oplevet min stresstærskel i fuldt flor i dag. Da alle ryttere var kommet i mål, satte vi os ind i bilen og kørte mod hotellet. Ganske kort efter punkterede vi på det ene hjul, og vi troede egentlig, at vi havde fået det lappet, kun for at det ganske kort efter eksploderede. Så endnu engang skulle vi tænke kreativt, så vi alle kunne komme tilbage til hotellet. Jeg håber godt nok, at morgendagens etape bliver lidt sjovere,” sluttede Jacob Moe, som dog kunne grine lidt af dagens oplevelser.

I morgen fortsætter løbet med en ny hård etape, og står det til Martin Pedersen, så skal holdet have revanche der. ”Vi vil gøre alt for at tage en etapesejr.”

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677