Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Den unge Team Capinordic rytter, Rasmus Guldhammer, viste i dag endnu engang, at han er en af verdens bedste U23 ryttere, da han kørte en andenplads hjem i Nations cup løbet Flandern Rundt. Kun belgieren Jan Ghyselinck var bedre end den danske rytter på dagen.

”Der kører nogle grupper i starten, som vi ikke var så nervøse for og som også senere bliver indhentet igen. Med godt 50 kilometer til mål starter vi så vores aggressive kørsel. Opad Molenberg rykker en gruppe på otte ryttere væk, og vi har både Nikola Aistrup, Thomas Guldhammer og Niki Østergaard med. Det betyder, at Thomas Riber-Sellebjerg og jeg bakker af nede i gruppen. 10 kilometer senere skal vi opad Wolvenberg, og der kører jeg sammen med yderligere en rytter frem til frontgruppen, så vi nu sidder med fire ud af ti ryttere.”

”Da vi så kører ud på sidste omgang med godt 25 kilometer til mål kommer yderligere otte ryttere frem til os, og straks bliver der skabt en ny frontgruppe på kun fire ryttere, hvor både jeg og Nikola Aistrup sidder. Desværre kommer der lidt senere fem ryttere frem, og da der bliver rykket på en stigning, bliver Nikola sat af sammen med et par stykker mere. Dermed sidder vi seks ryttere helt i front og skulle køre om sejren.”

”De to belgiere i gruppen angriber flere gange, hvor vi andre får lukket hullet, men til sidst kører Jan Ghyselinck væk og tager dermed sejren. Jeg vinder gruppens spurt og tager andenpladsen, hvilket jeg absolut er meget tilfreds med, da brostensstigninger slet ikke er noget jeg elsker. Men vi kan alle sammen være yderst tilfredse, da vi ydede et rigtig godt stykke arbejde og alle kørte rigtig stærkt. Så jeg kan på ingen måde klage, Ghyselinck vinder, men han var også min favorit inden løbet. Samlet set betyder dette dog også, at hvis vi ikke allerede har overtaget spidsen i Nations Cup, så er vi meget tæt på,” slutter Rasmus Guldhammer, der allerede skal i ilden igen på mandag, hvor det drejer sig om det store tyske UCI endagsløb Rund um Köln.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677