Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
På dagen hvor Team Capinordic holdet måtte sige farvel til Martin Pedersen, som grundet sygdom valgte at blive tilbage på hotellet, viste både Andreas Lindén og Jonas Aaen flot kørsel på anden etape af Circuit des Ardennes.

166,7 benhårde kilometer i og omkring Les Mazures skulle tilbagelægges, og det endte med at feltet blev sprængt i mange grupper. ”Vi havde Andreas Lindén med i et stort udbrud, hvor han kørte rigtig flot. Desværre kom han ikke med, da en lille gruppe på tre ryttere kørte væk til sidst, og de endte med at køre om sejren. Både Jonas Aaen og Lindén kom dog ind med feltet lige efter, og Jonas kørte sig ind på en syvendeplads. Så det var et godt resultat af ham, efter han styrtede og slog knæet i går,” siger sportsdirektør Jacob Moe fra Frankrig.

I morgen skal der køres to etaper, og Jacob Moe håber at rytterne kan få hevet en etapesejr i land. ”Selvfølgelig ville det var været rart at have Martin til de to etaper i morgen, da de begge passer meget godt til ham. Men resten af rytterne hernede viser bedre og bedre form, så forhåbentligt kan vi få hevet en etapesejr i land,” slutter Jacob Moe.

Dagens etape blev vundet af russeren Dmitri Kosyakov (Katyusha Continental Team), mens Arthur Vichot (CR 4 Chemins Roanne) fører i den samlede stilling.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677