Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Her til formiddag blev tredje etape kørt af det franske etapeløb Circuit des Ardennes og Daniel Kreutzfeldt var yderst tæt på at tage en etapesejr til Team Capinordic i sit debut for holdet.

”Vi skulle køre små 76 kilometer på en hård rute, og vi havde igen Andreas Lindén med i det første store hug. Da de så bliver indhentet igen, så ryger jeg med i det næste udbrud efter godt 15 kilometers kørsel. Vi er ni ryttere der ligger fremme, og da vi kommer frem til dagens anden stigning efter 30 kilometer, vælger vi at tage den stille opover, så vi får alle med. Det resulterer i, at yderligere seks ryttere får kontakt, så vi derefter sidder 15 ryttere fremme,” fortalte Daniel Kreutzfeldt efter etapen.

”Eftersom der sidder tre hold med flere ryttere i gruppen, syntes jeg, at de skal tage størst ansvar, så over de næste kilometer tager jeg det stille og roligt. Vi holder dog hele tiden et forspring på mellem 30 og 45 sekunder ned til feltet og det ender også med, at vi skal køre om sejren. På den sidste stigning med syv-otte kilometer til mål sætter jeg et angreb ind, og får fire andre ryttere med mig. Desværre bliver vi indhentet med kun fire kilometer tilbage igen. Inden på den sidste kilometer rykker en Quick Step rytter væk, og han holder akkurat til mål, og jeg kører ind på en tredjeplads, mens Jonas Aaen vinder feltets spurt lige bagved os,” tilføjer Daniel Kreutzfeldt.

Senere i dag køres løbets sidste etape i og omkring Charleville på godt 88 kilometer og Team Capinordic holdet er klar til at angribe igen. ”Vi ville meget gerne have haft sejren her til formiddag, men nu er der ikke andet for, at forsøge igen til eftermiddag. Nu tager vi tilbage til hotellet for at få noget at spise og slappe lidt af, og så må vi se, om benene ikke er der til endnu et forsøg,” slutter Daniel Kreutzfeldt.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677