Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Sidste etape af Circuit des Ardennes gav heller ikke den etapesejr, Team Capinordic holdet så gerne ville have haft med hjem. I stedet for kunne Mathieu Simon (UV Aube) tage sejren, mens Dimitri Champion (Bretagne Schuller) tog den samlede sejr.

”Det var endnu en kompakt hård etape, hvor vi lige som i formiddags havde Daniel Kreutzfeldt med i et langt udbrud. Desværre blev han sat på en bakke midtvejs på etapen sammen med nogle andre ryttere, så vi havde ikke nogen med i det afgørende fremstød. Feltet var tæt på at indhente dem igen, hvilket desværre ikke skete da Jonas Aaen endnu engang vandt feltets spurt. De sidste tre etaper har et udbrud holdt hjem med få sekunder, og hver gang har Aaen været den hurtigste mand i feltet. Men vi må konkludere, at vi ikke fik den etapesejr vi kom efter, men ellers har rytterne fået en god gang træning. For både Kreutzfeldt og Aaen var det jo første løb efter en længere pause,” fortalte sportsdirektør Jacob Moe på vej hjem fra Frankrig.

Allerede i morgen er Team Capinordic holdet igen i aktion, når de stiller til start i det store tyske endagsløb Rund um Köln.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677