Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter den flotte sejr i går i Rund um Köln er Team Capinordic klar til at jagte ny succes fra i dag og de kommende fem dage i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher.

Sportsdirektør Tom Breschel skal guide Thomas Guldhammer, Lucas Persson, Christofer Stevenson, Jonas Aaen og Casper Jørgensen igennem de seks etaper, og han tror, at rytterne er klar til at jagte en etapesejr.

”Desværre mangler vi Kristian Sobota, da han grundet nogle knæproblemer har måttet melde afbud. Men vi har fem andre ryttere klar, til at jagte resultater, selvom vi nok ikke skal frem og lege supermænd forrest i feltet. Men både Stevenson og Persson, har vist sig stærkt kørende på det sidste, Guldhammer var rigtig god i Flandern Rundt, mens Aaen vandt de tre spurter han kørte i Ardennes. Sidst men ikke mindst skal Casper i gang med landevejen efter en lang banesæson, så han får nok nogle tæsk undervejs hernede. Men lige netop dagens prolog ligger godt til ham, så måske han kan levere en overraskelse fra start af,” siger Tom Breschel, inden han tilføjer.

”Vi kender etaperne fra de forrige år, så formentlig kommer vinden til at spille ind på nogen af etaperne, hvilket passer os rigtig godt. Så vi vil prøve at køre aggressivt samt forsøge at få kørt Jonas frem til en massespurt. Det er jo nok nogen af de samme ryttere han skal køre imod som i Ardennes, så måske kan der ligge en sejr der og vente på os.”

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677