Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Verdensmesteren i 4000 meter på bane, Casper Jørgensen, trådte i dag sine første pedaltråd for Team Capinordic i denne sæson, og han kunne på ingen måde have ønsket sig en bedre start. På en tre kilometer lang prolog i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher kørte han i hurtigste tid og kunne dermed tage en flot UCI sejr.

”Det var faktisk en lille overraskelse for mig, da jeg faktisk kommer direkte fra en pause efter VM i Polen, hvor jeg har fået kørt formen lidt ned. Men når det er sagt, så var ruten som skabt til mig, så jeg havde faktisk sat næsen op efter et godt resultat. Det var tre kilometer med kun to sving undervejs, og så nogle gode steder, hvor jeg virkelig kunne træde igennem, så det var helt perfekt for mig,” sagde Casper Jørgensen efter at have været på podiet.

Sidste år vandt Team Capinordic holdet Tour du Loir-et-Cher samlet ved Christofer Stevenson, og kunne således ikke have fået en bedre start på deres titelforsvar. At Stevenson derudover også kørte en rigtig flot prolog, da han kom ind på fjerdepladsen, betød at humøret steg endnu et par grader i Capinordic lejren.

”Målsætningen lige nu er, at vi skal prøve at se, om vi kan vinde løbet. Det kan godt være, at det ikke lige bliver mig, da formen nok ikke er til det over fem hårde etaper også selvom den gule trøje nok giver vinger, men mon så ikke en af de andre kan tage den, de kører alle sammen stærkt lige nu,” sluttede Casper Jørgensen. Tour du Loir-et-Cher fortsætter de næste fem dage og slutter dermed på søndag. Udover Casper Jørgensen og Christofer Stevenson stiller holdet til start med, Lucas Persson, Jonas Aaen og Thomas Guldhammer. Med dagens sejr har Team Capinordic nu vundet seks UCI sejre i denne sæson. Ud over dagens sejr til Casper Jørgensen, har Martin Pedersen har vundet tre og Rasmus Guldhammer to.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677