Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter at Casper Jørgensen vandt prologen i går i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher, var det i dag Jonas Aaens tur til at vise Team Capinordic trøjen frem, da han vandt den 161 kilometer lange første etape. Dermed har det danske hold vundet tre UCI sejre de sidste tre dage.

”Det var sku lidt af en forløsning. Det er fedt at blive bekræftet i, at det hele nu svinger igen, så jeg er rigtig tilfreds lige nu,” sagde Jonas Aaen efter at være blevet hyldet.

Etapen startede med at fire ryttere tidligt rykkede væk fra feltet, og senere kom to ryttere op til dem inklusiv Team Energi Fyn rytteren Christian Ranneries. Desværre faldt danskeren senere fra igen, og dermed sad kun fem ryttere fremme som fik op til 6½ minuts forspring.

”Vi havde det egentlig okay med de fem ryttere fremme, og med 70 kilometer tilbage satte vi os så frem i feltet, og fik hjælp af et par andre hold som havde samme interesse som os. Blandt af Glud & Marstrand Horsens ydede et stort stykke arbejde. Faktisk blev der kørt så stærkt, at vi blev nødt til at bede dem om at slappe af, for ellers ville vi have hentet gruppen alt for hurtigt. I stedet for fik vi det gjort helt perfekt, så med ti kilometer tilbage var feltet samlet,” tilføjer Jonas Aaen, som fik kørt spurten helt efter bogen.

”Med tre-fire kilometer tilbage gik Lucas og Guldhammer frem og satte et benhårdt tempo, som fik trukket feltet godt ud. De holder så faktisk fremme, så da vi kører igennem et 90 graders sving med 400 meter tilbage, havde jeg stadigvæk Stevenson og Casper til at køre spurten for mig. Jeg blev afleveret helt perfekt med 200 meter tilbage, og kunne derfra bare færdiggøre mine holdkammeraters flotte arbejde.” I den samlede stilling er det stadigvæk Casper Jørgensen som fører, mens Christofer Stevenson også holder sin fjerdeplads. ”Det ser udmærket ud lige nu. Jeg avancerede også en del i dag grundet mine ti bonussekunder. Vi håber dog, at der kommer lidt vind på de kommende etaper, så vi kan få skabt lidt mere spredning,” slutter Jonas Aaen.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677