Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordics Rasmus Guldhammer leverede i dag endnu et flot resultat, da han blev nummer fire i det franske Nations Cup løb La Côte Picarde.

”Det var sku opad bakke for Rasmus i dag. Allerede tidligt i løbet må Daniel Kreutzfeldt og Thomas Riber-Sellebjerg udgå, da de grundet sygdom ikke havde mere tilbage i benene. Med 35 kilometer til mål sidder både Rasmus, Morten Høberg og Nikola Aistrup i feltet. Men først ødelægger Nikola et egern og får siden hen ikke kontakt med feltet igen. Kort efter må Høberg opgive at følge med på en af stigningerne, efter at have ydet et godt stykke arbejde, så dermed sad Rasmus helt alene i finalen. Alligevel kører han et flot cykelløb og kommer hjem med en fjerdeplads,” forklarede sportsdirektør René Wenzel efter løbet.

Rasmus Guldhammer forsøgte flere gange i finalen at gøre en forskel, men konkurrenter var ikke interesseret i at komme til mål med den spurtstærke rytter.

”Der sidder en russer alene fremme, som jeg selvfølgelig gerne vil frem til. Men hver gang jeg får splittet feltet, så vil de ryttere jeg kommer af sted med ikke fører sammen med mig. Det er lidt trist, men der er ikke andet for, at blive ved med at forsøge sig og så selv prøve at skabe løbene. Til sidst kommer jeg dog også af sted med en ukrainer og en belgier, og vi får et nogenlunde samarbejde op at stå. Feltet var dog hele tiden lige i hælende på os, så da jeg efter en hård føring slår ud med 700 meter til mål, kan jeg konstatere, at de to andre ikke vil tage deres føring. Jeg kan se feltet hele tiden kommer tættere og tættere på, så jeg vælger at åbne spurten, selvom jeg udmærket godt ved, at jeg kun bliver fire ved det. Alternativet var dog at blive indhentet af feltet, og slet ikke var blevet placeret,” fortæller Rasmus Guldhammer, hvis næste løb bliver U23 udgaven af Liege-Bastogne-Liege på lørdag.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677