Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Dagens 167 kilometer lange etape i Tour du Loir-et-Cher gik ikke som sportsdirektør Tom Breschel og Team Capinordic holdet havde håbet på. Fire ryttere, deraf ingen fra de tre danske hold, kørte tidligt på etapen i udbrud og de endte med at holde til mål med lidt over et minut ned til feltet. Dermed mistede Casper Jørgensen sin gule førertrøje.

”Vi dummede os lidt, da vi gik i gang med at jagte udbruddet for sent, så den må jeg tage på min kappe,” sagde Tom Breschel efter etapen. ”Vi har været nervøse for at føre for meget hernede, da vi kun er fem mand til start, så vi har hele tiden vidst, at vi skulle bruge vores kræfter korrekt,” tilføjede sportsdirektøren.

I den samlede stilling er Team Capinordic rytterne stadigvæk kun et lille minut efter førstepladsen, med både Casper Jørgensen, Christofer Stevenson og Jonas Aaen i Top 15, men Tom Breschel mener, at det bliver svært at ændre på toppen af klassementet.

”Vi har stadigvæk tre etaper tilbage at forsøge os på, men som det ser ud lige nu bliver det ikke nemt. Igen i dag var der slet ingen vind, og når der ikke er nogen stigninger, er det svært at gøre en forskel, hvis også vinden udebliver. Derfor kan vi kun håbe på, at vinden kommer de kommende dage, så skal vi helt sikkert nok være klar til at forsøge noget,” sluttede Tom Breschel.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677