Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Næste søndag står stjernerne klar til at køre Liege-Bastogne-Liege, men allerede i dag kunne man i Belgien få et godt hint om, hvem der i de kommende år kommer til at køre med om sejren i løbet, da U23-udgaven af det klassiske løb blev kørt.

Og set ud fra dagens resultatliste, så har Team Capinordics Rasmus Guldhammer alle muligheder for at blive en profil i løbet. Guldhammer tog nemlig en ny flot og suveræn sejr, hvilket er hans tredje UCI sejr i sæsonen og holdets ottende.

”Det er simpelthen fantastisk. Dette forår har givet mig langt mere, end jeg inden sæson start havde turde drømme om,” forklarede en meget lykkelig Rasmus Guldhammer efter løbet.

”Jeg havde hele vejen igennem løbet rigtig gode ben, og da vi med godt 40 kilometer til mål ramte Cote de la Redoute, valgte jeg at sætte mit første angreb ind. Jeg fik dermed kraftigt minimeret frontgruppen, da kun seks ryttere kunne følge med. Senere satte jeg så mit næste angreb ind på Cote de Saint-Nicolas, og så var vi pludselige nede på kun tre ryttere. Med otte kilometer til mål angreb jeg på Cote d’Ans, og satte dermed endnu en rytter af, så kun jeg og belgieren Romain Zingle sad helt fremme. Ind mod mål angreb jeg flere gange, og til sidst kunne han heller ikke følge mig, og dermed kunne jeg trille alene til mål,” tilføjede Rasmus Guldhammer.

Team Capinordic havde grundet sygdom kun fire ryttere til start i dag, men det betød ikke det store for Rasmus Guldhammer. ”Vi havde Daniel Kreutzfeldt med i det første store udbrud. Han har dog været syg de sidste dage, så han valgte at stå af, da han havde lavet et flot stykke arbejde. Derudover havde jeg længe Nikola Aistrup og Andreas Lindén ved min side, så vi har som hold kørt endnu et flot cykelløb,” sluttede Rasmus Guldhammer, inden han hastede mod Danmark, hvor han i morgen stiller til start i årets første Post Cup afdeling.

Andreas Linden sluttede løbet på en flot tiendeplads, mens Nikola Aistrup kørte ind tre pladser længere tilbage.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677