Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
De næste syv dage er Team Capinordic endnu engang tilbage i Frankrig, hvor de hidtil har haft så meget succes i denne sæson. Morten Høberg, Daniel Kreutzfeldt, Jens Erik Madsen, Casper Jørgensen, Nikola Aistrup og Thomas Riber-Sellebjerg skal køre UCI løbet Le Tour de Bretagne Cycliste.

”Det bliver et benhårdt løb, hvor det kommer til at gå op og ned hele tiden og samtidigt er der meget stor sandsynlighed for en masse sidevind, så det skal nok blive sjovt,” fortæller sportsdirektør Martin Kryger dagen inden det hele går i gang.

”Vi har tre baneryttere med, som vi gerne vil have løftet efter deres pauser. Jens Erik kørte i Post Cuppen sidste weekend efter hans pause, så han skal nok få det ekstra hårdt. Casper og Daniel har været i gang lidt længere, men efter dette løb skal de nok være tættere på formtoppen. Men derudover har vi både Nikola, Morten og Thomas med, som alle har været i gang i længere tid, så det skal nok blive spændende at se, hvad de kan udrette,” tilføjede Martin Kryger.

Rytterne skal næsten køre 1000 kilometer de syv dage og med en enkeltstart på 24 kilometer på næstsidste etape, kan det blive spændende at se, hvad Daniel Kreutzfeldt og Casper Jørgensen har tilbage i benene på det tidspunkt, da den skulle ligge okay til begge ryttere.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677