Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I dag skulle en del af den danske elite køre det 147 kilometer lange JCD løb i Aalborg. Fem ryttere kom af sted og skulle afgøre løbet imellem sig og det endte med at Team Capinordic rytteren, Thomas Guldhammer, kom alene til mål.

”Det var sku dejligt og vigtigt for selvtilliden at få denne sejr. Jeg har arbejdet en del for mine holdkammerater på det sidste, så lækkert at denne sejr kommer nu, så jeg får et udnytte, for det arbejde jeg har ydet,” sagde Thomas Guldhammer efter sejren.

Thomas Guldhammer sad i finalen sammen med André Steensen (Team Saxo Bank), Morten Mikkelsen (Team Stenca Trading), Thomas Just (Team Concordia) og en Glud & Marstrand rytter.

”Glud & Marstrand rytteren fik på et tidspunkt at vide, at han ikke måtte føre længere, da Jacob Nielsen var på vej frem til vores gruppe. Så da vi ramte noget sidevind med 15 kilometer tilbage, satte jeg et fremstød ind. Siden hen så de mig ikke igen, og jeg øgede hele vejen indtil mål og kunne vinde med små 40 sekunder,” tilføjede Thomas Guldhammer, som også kører CCH Hjørring - Feltet.dk løbet.

Thomas Guldhammer havde også brormand Rasmus med i løbet, og han kunne køre ind på en niendeplads.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677