Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter fredagens sejr til Christofer Stevenson, Lucas Persson og Fredrik Ericsson i holdtidskørslen i det svenske løb Falu 3-dagars i Falun, viste Team Capinordic rytterne igen i dag flot kørsel, da Ericsson vandt det 80 kilometer lange linieløb.

”Vi skulle køre 10 omgange på en otte kilometer lang rute, og vi var inden løbet lidt nervøse, da blandt andet Team Cykelcity.se og flere andre hold stillede til start med otte ryttere, men det lykkedes os alligevel at tage sejren. Samtidigt blev Lucas treer og Christofer fire. Kun Robert Österling (Team Cykelcity.se) forhindrede os i at tage alle tre pladser på podiet,” fortalte en glad Fredrik Ericsson efter løbet.

”Vi kørte et aggressivt løb og var med i alle udbrud. Jeg kom på et tidspunkt af sted sammen med en Team Cykelcity.se rytter og med godt 11 kilometer til mål lykkedes det mig at sætte ham på en bakke, og derefter kunne jeg holde solo til mål med godt 20 sekunder ned til Lucas og Robert. Bagved dem var Christofer så hurtigst i spurten,” tilføjede Fredrik Ericsson.

I morgen bliver sidste etape af løbet kørt, og de tre Team Capinordic ryttere ser frem til at køre efter en ny sejr inden de i næste weekend skal køre det hårde UCI løb Grand Prix Herning i Danmark.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677