Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Første etape af det franske UCI løb Le Tour de Bretagne Cycliste fik ikke den start som Team Capinordic holdet havde håbet på. 159,4 kilometer skulle tilbagelægges fra Nantes til Vallet og kun Nikola Aistrup sad med feltet hjem.

”Vi blev taget med bukserne nede, for da vi kørte igennem forplejningszonen med godt 70 kilometer til mål, blev der sat tempo i sidevinden så det hele blev splintret i mange grupper. Daniel Kreutzfeldt sad i den forreste, Casper Jørgensen, Thomas Riber-Sellebjerg og jeg i den anden, mens Jens Erik Madsen og Morten Høberg sad i den tredje. Derefter startede en benhård jagt på at få det hele lukket igen. Men det hele endte med, at jeg kom frem til den forreste gruppe med godt tre kilometer til mål, nogenlunde samtidigt med at Kreutzfeldt blev sat. Så i et felt på godt 70 ryttere, var jeg den eneste helt fremme,” forklarede Nikola Aistrup efter etapen.

Hollænderen Dennis Van Winden (Rabobank) vandt etapen, da han kørte væk fra feltet på sidste kilometer, mens Nikola Aistrup blev nummer 63 ni sekunder efter.

”Heldigvis er der mange etaper igen, så vi skal nok få mulighed for at vise os frem. Men det bliver meget svært at lave noget i det samlede klassement,” sluttede Nikola Aistrup.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677