Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter gårsdagens sejr til Thomas Guldhammer, stillede han i dag til start i det godt 150 kilometer lange CCH Hjørring Feltet.dk løb. Mens Rasmus Guldhammer ikke ramte det rigtige udbrud og midtvejs i løbet udgik, så sad Thomas endnu engang på det rigtige sted, da seks ryttere kørte væk i det afgørende udbrud.

Sammen med Morten Mikkelsen og Søren B. Petersen (Team Stenca Trading), Jacob Nielsen (Glud & Marstrand Horsens), Mads Christensen (Team Designa Køkken) og Thomas Just (Team Concordia) fik Thomas Guldhammer hurtigt oparbejdet et pænt forspring ned til feltet og dermed skulle dagens vinder findes i den gruppe.

”Med godt 10 kilometer til mål begyndte vi at stikke i højre og venstre side, og det endte med at Jacob Nielsen og Morten Mikkelsen fik slået hullet. Det var egentlig OK, da de begge bestemt havde taget deres føringer i gruppen. Vi fire andre kiggede så på hinanden og det resulterede i, at de fik slået det afgørende hul. Jeg prøvede et par gange til at køre efter dem, men fik ikke lov til at komme af sted, og da Mads Christensen så også kørte væk, så satte jeg mig ned bagved de sidste få kilometer indtil stregen og måtte tage til takke med en femteplads,” forklarede en tilfreds Thomas Guldhammer efter løbet, inden han tilføjede.

”Det har været en god weekend. Jeg fik en sejr i går og har derudover fået en værdifuld træning de to dage. Så nu ser jeg frem til næste weekend med stor optimisme.”


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677