Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Også sidste etape af svenske løb Falu 3-dagars i Falun, beviste, at Team Capinordics tre svenske ryttere Christofer Stevenson, Lucas Persson og Fredrik Ericsson, er klar til større udfordringer. På dagens 84 kilometer lange etape, lykkedes det nemlig rytterne at tage alle tre pladser på podiet.

”En fantastisk indsats og et fantastisk resultat. Vi havde Lucas helt fremme alene, da vi kørte ud på sidste omgang. Jeg sad sammen med Christofer i en forfølgergruppe på fem ryttere. Vi satte så de tre andre på bakken og kørte derefter frem til Lucas. Dermed kunne vi køre ind på sidste kilometer og spurte om sejren. Christofer var hurtigst, så han tog sejren foran mig og med Lucas på tredjepladsen,” forklarede Fredrik Ericsson efter løbet.

Også i den samlede stilling var Team Capinordic rytterne suveræne, da de også her tog de tre øverste placeringer.

”Jeg tog den samlede sejr foran Christofer og Lucas. Vi må sige, at vi er en smule forundret over, at vi ikke er blevet udfordret mere, men vi er meget tilfredse med sejrene,” tilføjede Fredrik Ericsson, som også har brugt løbet som rigtig god træning. ”Både før og efter løbene var vi taget nogle træningsture, så vi er klar til at køre Grand Prix Herning i næste uge. Det er bestemt et løb vi ser frem til,” sluttede Fredrik Ericsson.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677