Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Ligesom på gårsdagens etape af Tour de Bretagne, havde Team Capinordic rytterne heller ikke marginalerne på deres side i dag.

”Man kan pænt sige, at det ikke gik meget bedre i dag end det gjorde i går. Regnen silede ned og vi havde ingen ryttere med feltet hjem. To ryttere, Julien Fouchard (Côtes d'Armor Cyclisme) og Yuri Metlushenko (Amore & Vita) kom af sted midtvejs på etapen, og da Rabobank ikke havde lyst til at forsvare deres førertrøje, så fik de hurtigt et stort forspring på over otte minutter. Da så feltet begyndte at køre stærkere, kørte Daniel direkte ind i en bil. Han gennemførte heldigvis etapen og vi håber han er klar igen i morgen. Folk blev dog hele tiden sat og inden på de afsluttende fem omgange af fem kilometer, styrtede folk hele tiden på de regnvåde veje. Blandt andet Casper Jørgensen var en af dem som røg i asfalten. Det endte dog med, at jeg sad alene i feltet på godt 70 ryttere, men på næste sidste omgang blev også jeg sat. Så det var absolut ikke en god dag,” forklarede Thomas Riber-Sellebjerg efter etapen.

”De har godt nok lovet dårligt vejr igen i morgen, men der er ingen tvivl om, at vi vil satse på at komme med i et udbrud i morgen. Derefter må vi så se, hvordan det hele udvikler sig,” tilføjede Sellebjerg.

Etapen blev til sidst afgjort i en spurt mellem Julien Fouchard (Côtes d'Armor Cyclisme) og Yuri Metlushenko (Amore & Vita) som endte med at holde et forspring på næsten tre minutter ned til feltet. Fouchard vandt etapen og overtog dermed også den samlede føring.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677