Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Morten Høberg er nu eneste Team Capinordic rytter tilbage i det franske etapeløb Tour de Bretagne. Thomas Riber-Sellebjerg måtte i dag vende snuden hjem mod Danmark, og dermed skulle Høberg forsøge at skabe succes på egen hånd.

”Det gik faktisk OK, og jeg sluttede mellem de bedste 15-20 ryttere. Jeg bliver ved med at mærke fremgang, og jeg sad faktisk godt med på stigningerne i dag. Nu håber jeg bare på, at det lidt bedre vejr vi fik midt på dagens etape fortsætter de sidste dage, så tror jeg faktisk, at jeg nok skal få et godt etaperesultat,” sagde Morten Høberg efter dagens etape.

I morgen skal Morten Høberg ud på en 169,9 kilometer lang etape fra Saint Brieuc til Ploeren. ”Jeg vil meget gerne af sted i et udbrud, men skal også have heldet på min side, da jeg selvfølgelig ikke kan dække alle udbrudsforsøg af,” slutter Morten Høberg.

Dagens etape blev vundet af belgieren Sander Armée (Beveren 2000), som kom alene til mål. I den samlede stilling er det dog stadigvæk Julien Fouchard (Côtes d'Armor-Maître Jacques) som fører.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677