Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Dagens etape i det franske etapeløb Tour de Bretagne blev endnu engang et langt udskilningsløb. Rytterne skulle tilbagelægge 169,9 kilometer fra Saint Brieuc til Ploeren, og der var på intet tidspunkt et roligt øjeblik, hvor rytterne kunne slappe lidt af.

”Allerede fra start af blev der sat et benhårdt tempo. Efter en times tid kom en gruppe på 20 ryttere af sted, men det fik ikke tempoet til at falde. På det tidspunkt havde jeg rigtig dårlige ben, men efter 50 kilometers kørsel fik jeg det bedre og bedre. Feltet var mere eller mindre trukket ud på en lige linie hele etapen, alligevel lykkedes det frontgruppen at åbne et forspring på 1½ minut. Da vi kørte ind på de sidste seks omgang af fem kilometer, var forspringet dog reduceret til 30 sekunder, og da vi kørte ud på sidste omgang, lykkedes det feltet at indhente størstedelen af gruppen. Foran lå der dog tre ryttere, to af dem indhentede vi med 3-4 kilometer til mål, mens den sidste kørte hjem og tog sejren,” forklarede Team Capinordics enlige tilbageværende rytter, Morten Høberg, efter etapen.

Morten Høberg prøvede at køre spurten, men blev desværre lukket inden i finalen. ”Jeg sad egentlig rigtig godt, da de så åbnede i den anden side af vejen, så jeg blev lukket inden ved barrieren. Jeg kom dog ind lige omkring nummer 10,” tilføjede Høberg.

I morgen skal rytterne køre en 24 kilometer lang enkeltstart, inden der fredag sluttes med en ny benhård etape. ”Lige nu ved jeg ikke, om jeg kører 100 procent i morgen, eller om jeg sparer mig til et nyt forsøg på fredag. Det må Martin Kryger og jeg evaluerer på i morgen,” slutter Morten Høberg.

Dagens etape blev vundet af Jimmy Engoulvent (Besson Sojasun), mens Julien Fouchard (Côtes d'Armor Maître-Jacques) stadigvæk fører i den samlede stilling.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677