Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
På trods af at det lykkedes feltet at få kørt Julien Fouchard (Côtes d'Armor Maître Jacques) bagud på sidste etape af Tour de Bretagne, så kunne franskmanden minimere sit tab, så han stadigvæk tog den samlede sejr. Sidste etape blev vundet af Sander Armee (Beveren 2000 / Quick Step), som rykkede væk fra en lille eksklusiv gruppe på den sidste kilometer.

Morten Høberg fra Team Capinordic forsøgte også på sidste etape at få et godt etaperesultat, men måtte på sidste omgang indse, at kræfterne ikke rakte i dag. ”Det var endnu en hård etape, men heldigvis var vejret godt i dag. Der var solskin og næsten ingen vind. Som på de forrige etaper blev der kørt superstærkt fra start af, og jeg havde egentlig rigtig dårlige ben på det tidspunkt. Selvom flere blev sat fik jeg dog kæmpet mig med, så jeg sad i et minimeret felt, da vi skulle afslutte etapen med seks omgange á 8,5 kilometer, hvor på der var en kilometer lang stigning med et gennemsnit på små 10 procent. På sidste omgang blev jeg desværre sat på stigningen, men jeg er alligevel tilfreds med min indsats hernede. Benene er blevet bedre dag for dag, så det er rigtig positivt,” forklarede Morten Høberg.

Morten Høberg sluttede som nummer 48 i klassementet små 21 minutter efter vinderen. Det var mere eller mindre de minutter han tabte på de to første etaper.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677